Pentru investitori

Descriere

Din dorinta de a oferi servicii imobiliare la cel mai inalt nivel de profesionalism am creeat un pachet de servicii destinat exclusiv investitorilor imobiliari, atat privati cat si institutionali. Investițiile în proprietăți imobiliare precum cele comerciale sau rezidențiale, chiar și achiziționarea unui teren pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare poate fi dificila, dar cu ajutorul serviciilor pe care AZK Properties le pune la dispoziția dumneavoastră,vom reusi sa livram intr-un timp scurt un rezultat simplu, transparent și inteligent. deoarece consultantii nostril abordeaza transparent, etic si profesional sectorul imobiliar.

Permiteți-ne să vă economisim timpul și să vă ajutăm să găsiti proprietatea ideala pe care doriti sa o achizitionati.. Împreună, vom forma o echipă și vom găsi mijloacele potrivite pentru a răspunde întrebărilor precum:

 • Tipul de proprietate in care doriti sa investiti
 • Dinamica pieței și al oamenilor implicați, ciclul economic sau concurența
 • Domeniul dumneavoastră principal de investiții imobiliare
 • Piața imobiliară și riscurile economice
 • Procesul de investiții – perioada de timp dintre căutare, achiziționare și retragere

Indiferent că ne referim la investitii pe termen scurt sau pe termen lung, cerințele dumneavoastră vor fi îndeplinite cel mai bine cu ajutorul unei echipe de consultanți. Pentru a realiza acest lucru, va fi necesar:

 • Definirea obiectivele și strategia dumneavoastră, precum și a proprietățile în care doriti să investiți
 • Elaborarea un raport de piață și a unui studiu de fezabilitate pentru a vă ajuta să înțelegeți piața
 • Prezentarea soluțiilor si clasificarea acestora

Precum si alte servicii

Prin contactarea AZK Properties vă veți consolida poziția, în timp ce sunteți informat cu privire la tendințele pieței, si evolutia economica a pietei imobiliare.

Abordarea noastră

AZK Properties tratează fiecare investitor ca o entitate singulară, cu obiective operaționale și financiare unice, care necesită soluții inteligente și personalizate în scopul de a-și atinge obiectivele.

Cu o abordare adaptată profilului dumneavoastră, suntem încrezători că indiferent dacă sunteți un investitor privat sau institutional cu un profil al investitie particular sau corporate, cu o tranzactie singulară sau un investitor care vrea să creeze un portofoliu imobiliar, AZK Properties vă poate fi un partener de încredere pentru o perioadă extinsă de timp.

Abordarea personalizata este promisiunea noastra catre dumneavoastră de a ne angaja sa va livram servicii imobiliare specifice cu obiectivele operaționale și financiare.pe care le aveti Pornind de la aceasta, împreună vom realiza strategiile pentru garantarea soluțiilor inteligente. Suntem încrezători că AZK Properties va deveni partenerul dumneavoastră pe termen lung.

Divizii imobiliare

 • Investiții imobiliare

  Investitiile in sectorul imobiliar sunt mult mai complexe decat ar pare la o prima vedere. Ca si investitor o sa ai nevoie de un consultant imobiliar care intelege ca ca afaceriile imobiliare nu mai sunt clasificate ca B2B sau B2C, au evoluat si s-au transformat in relatii de tip H2H (oameni catre oameni). Consultantul tau imobiliar trebuie sa ai aibe cunostinte solide privind piata imobiliara si oamenii din ea.

 • Rezidențial

  La AZK PROPERTIES am creeat un department residential special pentru a se focusa pe proiecte imobiliare localizate in zone de top si premium ale Romaniei. Oferim servicii imobiliare integrate pentru investitori sau dezvoltatori imobiliari, incepand cu primul pas al proiectului pana la vanzarea acestuia.

 • Industrial

  A fi un investitor, proprietar sau chirias in sectorul industrial este o provocare avand in vedere dinamica pietei. Noi intelegem asta si suntem pregatiti sa te asistam. Conteaza pe echipa noastra pentru a iti intelege pozitia si de-a iti oferi cele mai bune solutii industriale personalizate .

 • Terenuri

  Esti un proprietar or cumparator care doreste sa exploreze ce posibilitati ofera sectorul de terenuri? Sa cumperi, sa vinzi sau chiar sa inchiriezi un teren este mult mai usor cu o echipa cu experienta si cunostinte solide privind tranzactiile imobiliare cu terenuri. Contactand echipa noastra specializata in tranzactii imobiliare complexe cu terenuri o sa iti punem la dispozitie servicii imobiliare integrate adaptate la realitatea economica si la cerintele tale.