Despre Noi


Stimați Clienți și Parteneri,

AZK Properties vă pune la dispoziție servicii complete de la A la Z integrate în sectorul tranzacțiilor imobiliare, indiferent că sunteți investitori sau proprietari, ori că reprezentați o bancă sau o companie imobiliară. Suntem pregătiți să vă asistam sau să preluăm procesele de intermediere imobiliară, evaluare sau gestionarea tehnico-financiară a proprietății.

Vă definiți ca o entitate unică și meritați să vă fie livrate servicii personalizate conform nevoilor și obiectivelor dumneavoastră operaționale și financiare. Împreună, vom crea un plan de a găsi, analiza și livra soluții imobiliare transparente și inteligente, care vă vor îndeplini chiar și cele mai exigente așteptări.

Experiența echipei de management atât în proiecte locale, cât și internaționale, din domenii precum imobiliare, investiții bancare, servicii financiare, dar și piețe de capital contribuie la încrederea pe care o avem atunci când vă consiliem în fiecare aspect din domeniul imobiliar.

Construirea răspunsurilor potrivite întrebărilor dumneavoastră se bazează pe valorile de care noi suntem constant ghidați în activitatea profesională: experiența acumulată până în prezent în domeniul imobiliar, pasiunea – pe care o investim în fiecare tranzacție în parte și pentru nevoile dumneavoastră, precum și sprijin de-a lungul întregului proces. Tratăm fiecare client ca pe un VIP ale cărui cerințe sunt prioritare în fiecare moment din procesul parcurs alături de AZK Properties.

Momentul în care veți contacta AZK Properties va fi momentul în care veți avea acces la informațiile personalizate despre cum AZK Properties vă întâlnește nevoile. Totul va deveni mai clar odată cu prima întâlnire.

Cu respect profund,

Edward Clifford,
Founder & Managing Partner