Pentru proprietari

Description

A fi proprietar poate fi foarte solicitant într-o piață imobiliară dinamică și schimbătoare. La AZK Properties înțelegem că este foarte important să  urmarim tendințele pieței, ciclul si comportamentul uman  astfel incat in calitate de proprietari, sa beneficiati de cele bune servicii imobiliare. De aceea una dintre promisiunile față de dumneavoastră este să ne asigurăm că proprietatea pe care o dețineți este valorificată și este apreciată corect.

AZK Properties există pentru a se ocupa de acest aspect prin urmarea unui plan simplu care include:

 • Definirea strategiei
 • Pregătirea documentației profesionale
 • Studierea pieței
 • Contactarea clienților și reprezentarea intereselor dumneavoastră
 • Negociere, semnare și finalizare.

Când veți contacta AZK Properties, un specialist va fi disponibil pentru a vă consilia și a vă oferi tot sprijinul necesar in vederea maximizarii financiare a proprietatii dvs.

Abordarea noastră

Veți afla cu plăcere că echipa AZK Properties este dedicată în a ajuta proprietarii și a îi sprijini în întregul proces imobiliar, fie că este vorba despre o vanzarea unei proprietati, portofoliu imobiliar sau inchirierea proprietatii dvs.Prin asigurarea unei varietăți de servicii cu o abordare reală față de nevoile dumneavoastră, suntem încrezători că indiferent de numărul proprietăților pe care le dețineți – fie că este vorba de un singur bun sau de un portofoliu imobiliar, putem fi parteneri pe termen lung.

 

Divizii imobiliare

 • Investiții imobiliare

  Investitiile in sectorul imobiliar sunt mult mai complexe decat ar pare la o prima vedere. Ca si investitor o sa ai nevoie de un consultant imobiliar care intelege ca ca afaceriile imobiliare nu mai sunt clasificate ca B2B sau B2C, au evoluat si s-au transformat in relatii de tip H2H (oameni catre oameni). Consultantul tau imobiliar trebuie sa ai aibe cunostinte solide privind piata imobiliara si oamenii din ea.

 • Rezidențial

  La AZK PROPERTIES am creeat un department residential special pentru a se focusa pe proiecte imobiliare localizate in zone de top si premium ale Romaniei. Oferim servicii imobiliare integrate pentru investitori sau dezvoltatori imobiliari, incepand cu primul pas al proiectului pana la vanzarea acestuia.

 • Industrial

  A fi un investitor, proprietar sau chirias in sectorul industrial este o provocare avand in vedere dinamica pietei. Noi intelegem asta si suntem pregatiti sa te asistam. Conteaza pe echipa noastra pentru a iti intelege pozitia si de-a iti oferi cele mai bune solutii industriale personalizate .

 • Terenuri

  Esti un proprietar or cumparator care doreste sa exploreze ce posibilitati ofera sectorul de terenuri? Sa cumperi, sa vinzi sau chiar sa inchiriezi un teren este mult mai usor cu o echipa cu experienta si cunostinte solide privind tranzactiile imobiliare cu terenuri. Contactand echipa noastra specializata in tranzactii imobiliare complexe cu terenuri o sa iti punem la dispozitie servicii imobiliare integrate adaptate la realitatea economica si la cerintele tale.